
Pékáruinkat a legjobb alapanyagokból, adalékmentesen, kizárólag természetes kovásszal készítjük.
"2006 óta sütök kenyeret, 2013 óta pedig kizárólag kovásszal dolgozom. Vallom, hogy a kovász nem egy technika, hanem hitvallás. A kovásszal történő munkát nem megtanulni, hanem megérteni szükséges, türelem és alázat kell hozzá. A kovász egy csodálatos önálló lény, koncentrálódik benne a Nap, a Föld, a Víz és a Levegő valamint az elhivatott kézműves pékek energiéja.
Napjainkban újra megjelent az egészséges kenyér iránti igény, de sajnos még mindig csak kevesek kiváltsága, hogy természetes kovásszal, egészséges alapanyagokból készült, adalékanyagoktól mentes kenyeret fogyasszanak. Elvétve van már ugyan néhány remek kézműves pékség Magyarországon, de az utánpótlás sajnos hiányzik. A hazai pékképzésben továbbra is kizárólag a kenyérgyári technológiát tanítják."
Kategória: | Pékség |
Várunk mindenkit szeretettel, friss és finom péksüteményekkel , állandó minőségi kenyereinkkel , valamint kávéval ,...
Bővebben