Zsámbék medence

Hőlégballonnal a Zsámbéki-medence felett!

Repüljön velünk és élvezze az ország egyik legszebb tájának felejthetetlen látványát madártávlatból! A hőlégballonozás egy izgalmas, bámulatos és örök emléket adó program, mely különbözik minden más repülési formáktól.

Április 1. és október 31. között napkeltével kezdődő, vagy naplementével végződő repüléseink alkalmával akár 1000 méteres magasságból gyönyörködhet a Zsámbéki-medence káprázatos látványában.

A program minden esetben Herceghalmon indul és ott is ér véget. A felszállások a Zsámbéki medence különböző pontjain történnek széliránytól függően. Budapestről akár transzfer szolgáltatásunk is igénybe vehető.

Maga a sétarepülés egy körülbelül 3 órás program melyből 50-70 percet töltünk a levegőben. Az idő fennmaradó részét a felszállás előtt a repülésre való bejelentkezés, földi eligazítás, a ballon felállítása, leszállás után pedig a pezsgős ünneplés, emléklap átadása majd a kiindulási pontra való visszajutás teszi ki.

Csapatunk a hőlégballonos sétarepülések első és egyetlen engedéllyel rendelkező szolgáltatója Budapest közelében. Tapasztalt, több száz órát repült, többszörös nemzeti bajnok pilótáink és modern eszközeink a garancia arra, hogy nálunk a biztonság az első.

Repüléseinkkel kapcsolatban bővebb felvilágosítást a zsámbéki Tourinform irodában vagy elérhetőségeinken (+36 70 385 00 35, info@molnair.hu) kérhet.

Elérhetőségek:
https:/www.molnair.hu/
06 70 385 00 35
info@molnair.hu

Hőlégballonnal a Zsámbéki-medence felett!

Hasonló találatok

Egy nap Zsámbékon

Egy nap Zsámbékon

Egy nap Zsámbékon  Időpont: 2020. október 10-től visszavonásig minden szombaton és vasárnap Létszám: min. 2 fő Étkezés: 1 ebéd Program: …

Gyertek Zsámbékra!

Gyertek Zsámbékra!

A Rozetta Tours Utazási Iroda szervezett programja! Használjuk ki a lehetőséget hazánk megismerésére! Itt van a mi szeretett városunk, egy …

Rozetta Tours Utazási Iroda

Rozetta Tours Utazási Iroda

2018 végén megalakult Zsámbékon a Rozetta Tours Utazási Iroda. A város első számú műemléke a XIII. században alapított premontrei monostor, amely …

Tourinform Zsámbék Nyitva tartás

Tourinform Zsámbék Nyitva tartás

JÚNIUSBAN hétfő: zárva kedd-péntek: 09.00-18.00 szombat: 09.00-14.00 vasárnap: 09.00-13.00 JÚLIUSTÓL hétfő: zárva kedd-péntek: 09.00-18.00 szombat: 09.00-13.00 vasárnap: 14.00-19.00

go to top