Zsámbék medence

Hőlégballonnal a Zsámbéki-medence felett!

Repüljön velünk és élvezze az ország egyik legszebb tájának felejthetetlen látványát madártávlatból! A hőlégballonozás egy izgalmas, bámulatos és örök emléket adó program, mely különbözik minden más repülési formáktól.

Április 1. és október 31. között napkeltével kezdődő, vagy naplementével végződő repüléseink alkalmával akár 1000 méteres magasságból gyönyörködhet a Zsámbéki-medence káprázatos látványában.

A program minden esetben Herceghalmon indul és ott is ér véget. A felszállások a Zsámbéki medence különböző pontjain történnek széliránytól függően. Budapestről akár transzfer szolgáltatásunk is igénybe vehető.

Maga a sétarepülés egy körülbelül 3 órás program melyből 50-70 percet töltünk a levegőben. Az idő fennmaradó részét a felszállás előtt a repülésre való bejelentkezés, földi eligazítás, a ballon felállítása, leszállás után pedig a pezsgős ünneplés, emléklap átadása majd a kiindulási pontra való visszajutás teszi ki.

Csapatunk a hőlégballonos sétarepülések első és egyetlen engedéllyel rendelkező szolgáltatója Budapest közelében. Tapasztalt, több száz órát repült, többszörös nemzeti bajnok pilótáink és modern eszközeink a garancia arra, hogy nálunk a biztonság az első.

Repüléseinkkel kapcsolatban bővebb felvilágosítást a zsámbéki Tourinform irodában vagy elérhetőségeinken (+36 70 385 00 35, info@molnair.hu) kérhet.

Elérhetőségek:
https:/www.molnair.hu/
06 70 385 00 35
info@molnair.hu

Hőlégballonnal a Zsámbéki-medence felett!

Hasonló találatok

Zsámbéki Nyári Színház 2021. nyár

Zsámbéki Nyári Színház 2021. nyár

A 2020-as év kulturális társintézményeinkhez hasonlóan a több mint 37 éves múlttal rendelkező Zsámbéki Nyári Színházat is nehéz helyzetbe hozta. …

Zsámbéki zarándokszállás

Zsámbéki zarándokszállás

Zsámbék manapság két kedvelt zarándokút, a Mária út és a Szent Jakab zarándokút egyik állomása.  Aki Budapestről indulva, átjut a Budai-hegyeken és Zsámbékra érkezik, megérdemli …

Ajánlati felhívás Fékomadta Fesztivál 2021. - gasztronómia

Ajánlati felhívás Fékomadta Fesztivál 2021. - gasztronómia

Az Egyesület felhívása a 2021. évi Fékomadta Fesztivál gasztronómiai feladatainak ellátására Ajánlati dokumentáció Fékomadta 2021 vendéglátás

Egy nap Zsámbékon

Egy nap Zsámbékon

Egy nap Zsámbékon  Időpont: 2020. október 10-től visszavonásig minden szombaton és vasárnap Létszám: min. 2 fő Étkezés: 1 ebéd Program: …

go to top