Zsámbék medence

#KedvesZsámbék! 1.0

#KedvesZsámbék! 1.0
Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni naplója
Hámori Gabriella estje

Rendező: Seres Tamás

Az elmúlt évek egyik legnagyobb irodalmi szenzációja Radnóti Miklósné Gyarmati Fanni 1935 és 1946 között írt naplójának megjelenése volt. Szinte a naplók kiadásával egy időben Hámori Gabriella színésznőben megfogalmazódott, hogy szeretne ebből a lenyűgöző anyagból előadást csinálni.

A FILC / Fischer Iván Lakásszínháza /saját produkcióját először 2015. december 15-én láthatta a közönség, Seres Tamás szerkesztésében és rendezésében. A darab azóta több, mint 90 teltházas előadás élt meg, s bemutatták több fesztiválon és játszóhelyen.

 

 

#KedvesZsámbék! 1.0

Helyszín:

2072 Zsámbék, Corvin János utca - Romtemplom

Információk:

jegyár: 2 500 Ft

kombinált jegyár (transzferrel): 3 000 Ft

Online jegyvásárlás

A rendezvények előtt fél órával SZÍNHÁZI JÁRAT indul a Zsámbéki Művelődési Ház elől (Etyeki utca 2. ) az események helyszínére (Bázis, Romtemplom), majd az előadások után vissza Zsámbékra a Budapestre közlekedő helyközi járathoz.
Utolsó helyközi járat indulási időpontja Zsámbékról: 22:32

Amennyiben igénybe kívánják venni transzfer-szolgáltatásunkat, a jegyvásárlásnál kérjük válasszák a kombinált jegy-típust!
A szállítás zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, kérjük, hogy a kombinált jegyet lehetőség szerint az előadás napját megelőző napig szíveskedjenek megváltani!

Kategória:

Kultúra

Ez az esemény lejárt

go to top