ZSMIE

Zsámbéki-medence Idegenforgalmi Egyesület

Koncert a Kisvillában

Ezen a szép nyári estén a a Villa kertjében hallgathatjuk meg őket. A koncert alatt, ahogy nálunk már megszokhattátok lesznek finom falatoznivalók az asztalokon, és egy pohár pezsgővel fűszerezzük a hangulatot.

Belépő: 2000,-Ft/fő (amely tartalmazza a pezsgő és a falatok árát)
Érdemes asztalt foglalni, amelyet a Kisvilla elérhetőségein tudtok megtenni (20/489-6002, fb üzenet, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)

Nagy János, Erkel-díjas zeneszerző és jazz-zongorista évek óta játszik együtt Mózes Tamara zongorista-énekesnővel. Felléptek már közösen a Művészetek Palotájában, a Milánói Világkiállításon, a BMC Opus Jazz Clubban, a Jazzy Rádió és a Bartók Rádió koncertműsoraiban, valamint rendszeresen közösen koncerteznek Vincent Mascart francia szaxofonművésszel, aki a Perpignan-i Konzervatórium jazztanszakának vezetője.

A trió tagjai egyrészt nemzetközi előadóként, másrészt tanárként is tevékenyek, évente tartanak közös workshop-okat is, valamint mindhárman tanítanak a minden nyáron megrendezésre kerülő BVIT zenei improvizációs táborban.

A különleges formáció tág teret nyújt a zenei ötleteknek, a zenészek szabadon szárnyalnak az együtt-játék lehetőségeiben, színes univerzumokba kalauzolják a közönséget. Műsoruk saját szerzeményekből és sztenderd-átdolgozásokból áll, sok improvizációval!

FB

Event Date 2017. July 19. | 19:00
Event End Date 2017. July 19. | 22:00
Registered 0
Individual Price 2 000 Ft
Location Biatorbágy | Kisvilla
We are no longer accepting registration for this event

Location Map