Programok

Zsámbéki-medence Idegenforgalmi Egyesület

Koncert a Kisvillában

Ezen a szép nyári estén a a Villa kertjében hallgathatjuk meg őket. A koncert alatt, ahogy nálunk már megszokhattátok lesznek finom falatoznivalók az asztalokon, és egy pohár pezsgővel fűszerezzük a hangulatot.

Belépő: 2000,-Ft/fő (amely tartalmazza a pezsgő és a falatok árát)
Érdemes asztalt foglalni, amelyet a Kisvilla elérhetőségein tudtok megtenni (20/489-6002, fb üzenet, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Nagy János, Erkel-díjas zeneszerző és jazz-zongorista évek óta játszik együtt Mózes Tamara zongorista-énekesnővel. Felléptek már közösen a Művészetek Palotájában, a Milánói Világkiállításon, a BMC Opus Jazz Clubban, a Jazzy Rádió és a Bartók Rádió koncertműsoraiban, valamint rendszeresen közösen koncerteznek Vincent Mascart francia szaxofonművésszel, aki a Perpignan-i Konzervatórium jazztanszakának vezetője.

A trió tagjai egyrészt nemzetközi előadóként, másrészt tanárként is tevékenyek, évente tartanak közös workshop-okat is, valamint mindhárman tanítanak a minden nyáron megrendezésre kerülő BVIT zenei improvizációs táborban.

A különleges formáció tág teret nyújt a zenei ötleteknek, a zenészek szabadon szárnyalnak az együtt-játék lehetőségeiben, színes univerzumokba kalauzolják a közönséget. Műsoruk saját szerzeményekből és sztenderd-átdolgozásokból áll, sok improvizációval!

FB

Részletek

Kezdődik 2017. július 19. | 19:00
Végetér 2017. július 19. | 22:00
Foglalt 0
Ár (egyéni) 2 000 Ft
Helyszín Biatorbágy | Kisvilla
A regisztráció lezárult.