Kávézók

Zsámbéki-medence Idegenforgalmi Egyesület

Kisvilla - Biatorbágy

Értékelés:
(0 szavazat)
  • Település: Biatorbágy
  • Cím: Szabadság u. 74/A
  • Telefon: +36 20 489 6002
  • GPS: 47.470872, 18.823590

A Kisvilla egy olyan hely Biatorbágyon, amely megállásra késztet. Több mint egy presszó hangulatos kerthelyiséggel. Több mint egy kézműves-művészbolt a helyi és környékbeli alkotók munkáival.

Inkább közösség, ahol kellemes órákat tudunk eltölteni a kulturális rendezvényeken, a kézműves foglalkozásokon, ahol inspirálódhatunk, feltöltődhetünk. Telente befűtünk a vaskályhába, a nyarakat pedig az árnyas fák alatt a kertben töltjük. Egy hely, ahol a kávé mellé kézműves pogácsát, etyeki kekszet kínálunk, cukros üdítő helyett házi szörpöket, friss limonádét szolgálunk fel, a boltunkban pedig a helyi alkotóközösség munkái egészítik ki a kézműves termékek kínálatát.

A kávézóban kínált ételek, italok, a boltban kapható kézműves és iparművész termékek a zsámbéki medence termelőitől, manufaktúráiból, műhelyeiből származnak. Fontos feladatunknak tekintjük, hogy a helyi, környékbeli értékekre, az értékteremtő munkára vigyázzunk, lehetőséget biztosítsunk a fiatal, kezdő kézműveseknek, művészeknek is a bemutatkozásra. 
A KisVilla kialakítása során nagy hangsúlyt helyeztünk az újrahasznosításra, mert hisszük azt, hogy a régi értékekre vigyázni kell, az újrahasznosítással pedig amellett, hogy értéket teremtünk, környezetünket is védjük.
 
Egy olyan helyet hoztunk létre, ahol a vendéglátós véna találkozik a múltból hozott értékek iránti tisztelettel; a szép kézműves tárgyak szeretete, a szülőktől tanult vendégszeretet.

Honlap


Megjelent: 214 alkalommal
Tovább a kategóriában: « C’est la vie Café - Páty

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.